Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 Vendégkönyv

 

Kép

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tannasss@gmail.com

(TAnna, 2010.09.15 22:20)

Kedves Luca!
Nagyon köszönöm ezt az oldalt, egyszerűen fantasztikus, főleg a lelkiség, ami árad belőle! Így tovább! Igyekszem terjeszteni, ahol tudom!!!
Anna

dombikata@gmail.com

(Dombi Kata, 2010.09.15 22:13)

Kedves Zenészek!
Egyszer régen, nagyon régen....voltam nálatok...Janig Péter atyával. Most boldogan olvasom, nézem a fejleményeket! Sok-sok örömet kívánok Nektek a zenében!

Kata (aki amúgy szintén zenéz...vagyis énekes :-)

koncz.asztrik@brueder.at

(Koncz Zoltán Asztrik , 2010.09.15 22:06)

Mélyen tisztelt Nádizumzum Zenekar!
Gratulálok, hogy Tölgyes védettségéből kimerészkedtek a világhálóra. Végre valami megpezsdült a magyar zenei életben! Higgyék el, kérem, a szakma erre a pillanatra már nagyon régóta várt! Remélem, hogy rövidesen letölthető hanganyagot is a rendelkezésünkre bocsátanak. Engem személy szerint még a "Csigabiga gyereki" c. darab partitúrája is érdekelne, amelyet természetesen a szerzői jogok legmesszebb menőkig való tiszteletben tartása mellett használnék csak fel. Munkájukhoz további sok sikert kívánok, és egyben szivélyes üdvözletemet küldöm a rajongói oldal minden levelezőjének. Asztrik

kormoseniko@citromail.hu

(Kormos Enikő, 2010.09.15 20:45)

Nagy öröm számomra, hogy elkészült a honlapotok és nagyon jó!!! Örülök, hogy személyesen is hallgathatom a zenekarotokat.

"A zene mindnekié" Egyesület

(Erdős Katalin, 2010.09.15 20:37)

Luca, remek lány vagy. Gratulálok a munkádhoz és a humorodhoz, élvezet volt olvasni a honlapot !
A mai napig nagyon jó emlékekkel gondolok vissza ipolytölgyesi látogatásunkra és a Parafónia koncertre ,lehet, hogy egyszer még megismételjük!?
Sok sikert és örömet kívánok a munkádhoz
Kati

klein.erzsi@gmail.com

(Klein Erzsi, 2010.09.15 19:27)


Gratulálok Luca, szép munka :-)

faka@t-online.hu

(Harminczné Kati, 2010.09.15 18:47)

Kedves Luca!
Hadd gratuláljak elsők között ehhez a nagyszerű honlaphoz, és a még nagyszerűbb gondolatokhoz, amelyeket a különböző oldalakon a látogatók számára elég érthető módon megfogalmaztál. Remélem, nagyon sokan olvassák majd, így sokakhoz eljut az üzenet. Sérült embertársaim nevében is köszönöm, és ígérem, gyakori látogatója leszek honlapotoknak. Várjuk az újabb híreket a Nádizumzum-ról!
Üdvözlettel: Kati

cilisarah@gmail.com

(Cili, 2010.09.15 18:01)

Draga Luca es Draga zenekar!
Nagyon klassz a honlapotok, a zenekarotok es nagyon sajnalom, hogy nem hallhatlak Titeket eloben, mert es dublinban vagyok, a Barkaban. ( Az is klassz hely, de sajnos nincs zenekarunk...)
Szoval mindennkiet szeretettel olelek-puszilok, ki hogy szereti innen a tavolbol. es hajra!!!! cili


« előző

1 | 2 | 3